XTREMERIDES REDEMPTION

XTREMERIDES REDEMPTION

XTREMERIDES REDEMPTION is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

Xtremerides1 Redemption is weer een afscheiding van het Koet emporium. Nadat ik Xtremerides gesplitst had in Xtremerides en Xtremerides1 krijgen we nu Xtremrides1 Redemption. Het verhaal is simpel, als je mee wilt draaien met Youtube moet je meegaan met de tijd. Eerder telde alleen kijkcijfers maar nu ook kijkminuten, hoe langer je kanaal bekeken wordt hoe beter die ge-indexeert wordt door Youtube. De kleine video's maken in feite Xtremerides1 zelf kapot. Redemption betekent aflossing dus hier los ik alle kleine productvideo's af. Ik zou er mee stoppen maar kan het denk ik toch niet laten om een database op te bouwen zoals vroeger Vuurwerklook.com dat deed. Dit zal geen top kanaal worden met 100.000 subscribers maar wel een kanaal voor de echte liefhebber! Alles is makkelijk te vinden en veel producten zullen hier de revue passeren. Eerst zal ik op maken van de laatste jaren maar ik zal ook aanvullen met nieuwe producten! Niet zo uitgebreid echter wel kwaliteitvideo's!

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

32500 Abonnees
1048921 Videoweergaven
1088 Likes/video
56 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft XTREMERIDES REDEMPTION ongeveer 32500 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 740e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 56 video's geĆ¼pload die in totaal ongeveer 1048921 keer zijn bekeken . XTREMERIDES REDEMPTION uploadt meestal om de 12 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
740. 10/02 32500
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1085. 10/02 1048921


Afbeeldingsbron: Instagram van XTREMERIDES REDEMPTION (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij XTREMERIDES REDEMPTION bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings