Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is een Nederlandse Youtuber en een digitale beĆÆnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Via dit kanaal krijg je als eerste de nieuwste video's van Wie is de Mol? te zien. Wie is de Mol? is een avontuurlijk spelprogramma waarbij een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert en jaagt op een mol in haar midden. De opdrachten zijn spectaculair, angstaanjagend of ontroerend, maar altijd intrigerend. De kandidaten voeren deze opdrachten uit om gezamenlijk de prijzenpot te spekken. Met de aanwezigheid van een mol -- een saboteur - in hun midden is dat voortdurend een lastige klus. Samenwerken en vertrouwen onder de kandidaten is er niet altijd bij. Want hoeveel vreugde er ook is over het slagen van een opdracht, de dreiging van de mol blijft aldoor voelbaar. Wie de mol is houdt ook de kijker zijn greep, want een slimme kijker kan ontdekken waar en hoe de mol saboteert. Slaagt een opdracht, dan verdient de groep geld voor de groepspot. Om de opdrachten tot een goed einde te brengen, moeten ze samenwerken en elkaar vertrouwen. Alleen: wie is te vertrouwen en wie niet?

Instagram Bio

De Mol van seizoen 19 is bekend! Kijk op de site voor verborgen aanwijzingen, molacties en meer! šŸ‘€āš”ļø . . Vind alles over Wie is de Mol?

Instagram:

wieisdemol.avrotros

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

23700 Abonnees
5423683 Videoweergaven
1 Likes/video
372 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Wie is de Mol? ongeveer 23700 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 836e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 372 video's geĆ¼pload die in totaal ongeveer 5423683 keer zijn bekeken . Wie is de Mol? uploadt meestal om de 6 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
836. 10/02 23700
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
771. 10/02 5423683
Instagramprofielstatistieken van Wie is de Mol?

213951 Volgers
685 Posts
32137 Vind-ik-leuks/post
584 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros) is een Nederlandse missing , en een digitaal beĆÆnvloeder met een actief Instagramaccount. Wie is de Mol? heeft huidig 685 posts en ongeveer 213951 Instagramvolgers en hij is de nummer 172 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 584 opmerkingen en 32137 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 64. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
172. 10/02 213951
Vind-ik-leuks standen ā€“ geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
64. 10/02 32137


Afbeeldingsbron: Instagram van Wie is de Mol? (@wieisdemol.avrotros)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Wie is de Mol? bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings