vpro tegenlicht

vpro tegenlicht

Youtube:
vpro tegenlicht
Instagram:
Heeft geen Instagram
Snapchat Namn:
Geen openbare Snapchat

Youtubekanaalbeschrijving

Tegenlicht is de reeks informatieve programma's van VPRO Televisie, waarin nieuwe ideeën en trends worden onderzocht binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en wetenschap. Tegenlicht beschouwt zichzelf nadrukkelijk als de eerste en enige future affairs-rubriek binnen het bestel. Het programma nestelt zich daarmee aan de frontlinie, en zoekt zijn verhalen op die plekken waar ideeën worden ontwikkeld, getest en bekritiseerd. Via niet voor de hand liggende, controversiële en tegelijkertijd gedegen analyses wil Tegenlicht zijn kijk geven op de wereld; zowel op nationale als op internationale ontwikkelingen die onze wereld in de 21ste eeuw vormgeven. Tegenlicht is een programma zonder een vast 'format'. Afhankelijk van het onderwerp wordt steeds een passende vorm gekozen, waardoor langere reportages uit binnen- en buitenland worden afgewisseld met debatten, en met uitzendingen waarbij één persoon alle ruimte krijgt zijn of haar visie op een onderwerp te geven.

Introductie

vpro tegenlicht is een Nederlandse Youtuber.


Statistieken van 's Youtubekanaal


8218

Abonnees

774283

Videoweergaven

2922

Gem. Weergaven/Video

265

Alle Video's

Voorgestelde Video:


Youtubetoplijst samenvatting

vpro tegenlicht heeft huidig ongeveer 8218 Youtube Abonnees en staat op plaats 1049. op de Nederlandse Youtuber stand gebaseerd op het totaal aantal kanaalabonnees en behoort daarmee tot de TOP 69%. Het kanaal bevat 265 video's en heeft 774283 weergaven.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1049. 10/22 8218
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1126. 10/22 774283

Als u vpro tegenlicht bent en u de informatie van deze pagina graag wilt bijwerken, kunt u ons een mail sturen met uw leeftijd, locatie of fysieke eigenschappen zoals lengte, gewicht etc...