vpro tegenlicht

vpro tegenlicht

vpro tegenlicht is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

Tegenlicht is de reeks informatieve programma's van VPRO Televisie, waarin nieuwe ideeën en trends worden onderzocht binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij en wetenschap. Tegenlicht beschouwt zichzelf nadrukkelijk als de eerste en enige future affairs-rubriek binnen het bestel. Het programma nestelt zich daarmee aan de frontlinie, en zoekt zijn verhalen op die plekken waar ideeën worden ontwikkeld, getest en bekritiseerd. Via niet voor de hand liggende, controversiële en tegelijkertijd gedegen analyses wil Tegenlicht zijn kijk geven op de wereld; zowel op nationale als op internationale ontwikkelingen die onze wereld in de 21ste eeuw vormgeven. Tegenlicht is een programma zonder een vast 'format'. Afhankelijk van het onderwerp wordt steeds een passende vorm gekozen, waardoor langere reportages uit binnen- en buitenland worden afgewisseld met debatten, en met uitzendingen waarbij één persoon alle ruimte krijgt zijn of haar visie op een onderwerp te geven.

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

9140 Abonnees
865642 Videoweergaven
28 Likes/video
265 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft vpro tegenlicht ongeveer 9140 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1048e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 265 video's geüpload die in totaal ongeveer 865642 keer zijn bekeken . vpro tegenlicht uploadt meestal om de 9 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1048. 10/02 9140
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1112. 10/02 865642


Afbeeldingsbron: Instagram van vpro tegenlicht (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij vpro tegenlicht bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings