Vakonova

Vakonova

Vakonova is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

Welkom op Vakonova! Vakonova is een YouTube-kanaal van Vakonov. Op Vakonova vind je iedere DINSDAG, DONDERDAG en ZATERDAG om 17:00 een nieuwe video! Op DINSDAG upload ik Wat Ongelooflijke Weetjes (WOW!), waarin ik je 10 snelle random feitjes geef! Op DONDERDAG upload ik een TOP 5 over allerlei verschillende onderwerpen! Op ZATERDAG upload ik 8 FEITEN over random dingen die mij persoonlijk enorm interesseren. Ben jij geïnteresseerd in gekke feitjes, rare weetjes en nog veel meer interessante wetenswaardigheden over de wereld om ons heen? Abonneer dan zeker op Vakonova! Veel Plezier op Vakonova! Klik hier om te abonneren op Vakonova: http://bit.ly/AbonneerVakonova Volg Lars op Twitter voor updates en gezelligheid! http://www.twitter.com/Vakonov

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

72200 Abonnees
5922508 Videoweergaven
338 Likes/video
248 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Vakonova ongeveer 72200 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 536e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 248 video's geüpload die in totaal ongeveer 5922508 keer zijn bekeken . Vakonova uploadt meestal om de 9 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
536. 10/02 72200
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
752. 10/02 5922508


Afbeeldingsbron: Instagram van Vakonova (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Vakonova bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings