The voice of Holland

The voice of Holland

The voice of Holland is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Het officiële youtube-kanaal van het RTL4-programma 'The voice of Holland'. Download de RedRoom app voor iOS en Android via: http://hyperurl.co/prv8p5 The voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De talenten worden tijdens The voice of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door Nederlandse topartiesten. Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Waylon, Sanne Hans, Ali B en Guus Meeuwis. Talenten doen geen saaie auditie vanuit een lege ruimte, maar staan gelijk met een liveband op een écht podium. De coaches selecteren hoogstpersoonlijk de talenten die zij willen coachen en begeleiden op de weg naar een succesvolle zangcarrière.

Instagram Bio

Instagram:

RTL_TVOH

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

865000 Abonnees
864343741 Videoweergaven
92 Likes/video
1576 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft The voice of Holland ongeveer 865000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 52e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 1576 video's geüpload die in totaal ongeveer 864343741 keer zijn bekeken . The voice of Holland uploadt meestal om de 2 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
52. 10/02 865000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
14. 10/02 864343741
Instagramprofielstatistieken van The voice of Holland

21 Volgers
0 Posts
Vind-ik-leuks/post
Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

The voice of Holland (@RTL_TVOH) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. The voice of Holland heeft huidig 0 posts en ongeveer 21 Instagramvolgers en hij is de nummer 1124 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer opmerkingen en vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer . gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
1124. 10/02 21
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes


Afbeeldingsbron: Instagram van The voice of Holland (@RTL_TVOH)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij The voice of Holland bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings