StudioTijger

StudioTijger

StudioTijger is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

In deze serie vertel jou over de meest nutteloze feitjes die er zijn. Waarom? Omdat ik gek ben op nutteloze feiten en omdat er zo ontzettend veel nutteloze feiten zijn op de wereld! Ik denk dat nutteloze feiten het leven een stuk leuker maken. Even lekker ontspannen terwijl je kijkt naar een video van mij over de meest nutteloze feiten die er zijn. En wat voor nutteloze feiten vertel ik dan? Ja dat is het mooie van nutteloze feiten, het kan werkelijk overal over gaan! Dus, als je nutteloze feiten wilt zien en horen dan kijk je gewoon elke video van mij over de meest nutteloze feiten die er zijn! Dank. Had ik al verteld dat ik video's maak over nutteloze feiten? Haha, ok, doei.

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

6730 Abonnees
84409 Videoweergaven
62 Likes/video
27 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft StudioTijger ongeveer 6730 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1128e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 27 video's geĆ¼pload die in totaal ongeveer 84409 keer zijn bekeken . StudioTijger uploadt meestal om de 56 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1128. 10/02 6730
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1401. 10/02 84409


Afbeeldingsbron: Instagram van StudioTijger (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij StudioTijger bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings