Stellig

Stellig

Stellig is een Nederlandse Youtuber en een digitaal influencer.

Youtubekanaalbeschrijving

Wij zijn Darcy Lazăr en Thomas Smagge, trotse ouders van een prachtige tweeling genaamd: Lună en Marley. Wij filmen ons dagelijks leven en zetten dit online op ons YouTube kanaal. Ons YouTube kanaal is op 4 augustus in 2015 gestart. Toen waren we nog niet bezig met kinderen krijgen en de geboorte van de baby’s was nog lang niet in zicht. Aangezien wij tóch al ons hele leven met de kijkers deelden, was het vanzelfsprekend dat dit ook gedeeld zou worden. Je kunt op ons YouTube kanaal het hele zwangerschapsavontuur volgen, vanaf het moment dat we de zwangerschapstest deden en erachter kwamen dat we ouders zouden worden tot en met de geboorte van onze dochters. Daar houdt het uiteraard niet op, zelfs nu vloggen we nog dagelijks en kun je zien hoe het ons vergaat als ouders. Alleen zakelijk contact: StelligYT@gmail.com

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

105000 Abonnees
31763424 Videoweergaven
671 Likes/video
605 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Stellig ongeveer 105000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 454e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 605 video's geüpload die in totaal ongeveer 31763424 keer zijn bekeken . Stellig uploadt meestal om de 3 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
454. 10/02 105000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
398. 10/02 31763424


Afbeeldingsbron: Instagram van Stellig (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Stellig bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings