Simon de Wit

Simon de Wit

Simon de Wit is een Nederlandse muzikant en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi! Ik ben Simon de Wit, en eigenlijk ben ik altijd vrolijk. Best handig. :) Op mijn kanaal upload ik muziek gerelateerde video’s (ik ben namelijk verliefd op muziek maken). Daarnaast breng ik ook muziek uit onder de naam ‘Blanks’. Zoek maar op Spotify! Iedere woensdag om 15 uur upload ik een nieuwe video. De series die je op mijn kanaal vindt zijn One Hour Song Challenge, Mashup en Simon Geeft Antwoord. En tussendoor upload ik af en toe ook nog iets anders. Abonneer op mijn kanaal om geen enkele video te missen! STUUR ME POST: Simon de Wit Passeerdersgracht 18 1016 XH Amsterdam

Instagram Bio

Follow me on my main profile: @musicbyblanks

Instagram:

simon_dewit

Nome Snapchat:

simonwitoos

Statistieken van missing's Youtubekanaal

1030000 Abonnees
38477091 Videoweergaven
80271 Likes/video
64 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde muziekkanalen:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Simon de Wit ongeveer 1030000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 44e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 64 video's geüpload die in totaal ongeveer 38477091 keer zijn bekeken . Simon de Wit uploadt meestal om de 38 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
44. 10/02 1030000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
373. 10/02 38477091
Instagramprofielstatistieken van Simon de Wit

690 Volgers
0 Posts
Vind-ik-leuks/post
Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Simon de Wit (@simon_dewit) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Simon de Wit heeft huidig 0 posts en ongeveer 690 Instagramvolgers en hij is de nummer 1024 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer opmerkingen en vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer . gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
1024. 10/02 690
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes


Afbeeldingsbron: Instagram van Simon de Wit (@simon_dewit)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Simon de Wit bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings