Rosanne van Dierenn

Rosanne van Dierenn

Rosanne van Dierenn is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hi there! Mijn naam is Rosanne, ik ben 24 jaar en super leuk dat je een kijkje neemt op mijn kanaal! Op mijn kanaal post ik weekendvlogs, lifestyle, beauty, fashion en persoonlijke video's. Kortom er is dus van alles te vinden op mijn kanaal! Ik ben lekker gek, zeg wat ik denk en kan enorm lomp zijn. Geen één video wordt op een normale wijze opgenomen, aangezien er altijd wel wat mis gaat. Ik zie mijn leven als een feestje en ik vier het dan ook alsof het mijn laatste dag is. En een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! Veel plezier op mijn kanaal en als je je abonneer dan blijf je altijd op de hoogte van mijn nieuwste video's! En ik zou het super tof vinden als je je abonneer!

Instagram Bio

Instagram:

xro0zzx

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

1100 Abonnees
245107 Videoweergaven
3 Likes/video
388 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Rosanne van Dierenn ongeveer 1100 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1394e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 388 video's geüpload die in totaal ongeveer 245107 keer zijn bekeken . Rosanne van Dierenn uploadt meestal om de 8 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1394. 10/02 1100
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1280. 10/02 245107
Instagramprofielstatistieken van Rosanne van Dierenn

Volgers
Posts
Vind-ik-leuks/post
Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Rosanne van Dierenn (@xro0zzx) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Rosanne van Dierenn heeft huidig posts en ongeveer Instagramvolgers en hij is de nummer wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer opmerkingen en vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer . gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes


Afbeeldingsbron: Instagram van Rosanne van Dierenn (@xro0zzx)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Rosanne van Dierenn bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings