Rachel Kromdijk

Rachel Kromdijk

Rachel Kromdijk is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hi! Welkom op dit knusse kanaal, wat maakt mij anders dan de andere kanalen? Ik ben persoonlijk naar mijn volgers toe, ik neem jullie mee in vlogs, maak beauty video's, vertel mijn ervaringen op het gebied van afvallen, ik laat mijn nieuwste aankopen zien en natuurlijk zien jullie nog veel meer op dit kanaal. Mijn volgers sturen mij ook regelmatig een e-mail (rachelkromdijk@gmail.com) met ideeën voor video's. Of sommige mensen sturen mij een foto waar ze een tutorial van willen zien, dit ga ik dan ook voor mijn volgers realiseren. Ik bedank eens in de zoveel tijd mijn volgers met een mooie win-actie. Abonneren is geheel gratis! Vergeet niet op het belletje te drukken, zo blijf jij altijd op de hoogte als ik iets nieuws plaats. Lots of love en zie ik jou weer snel terug?

Instagram Bio

🖥 Rachèl Kromdijk [26] ▪️ Bezig in ons eerste huis🔨 💭 dms are always welcome 📝 rachelkromdijk@gmail.com 🗝 click here⤵️

Instagram:

rachel_kromdijk

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

10000 Abonnees
689540 Videoweergaven
58 Likes/video
238 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Rachel Kromdijk ongeveer 10000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1030e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 238 video's geüpload die in totaal ongeveer 689540 keer zijn bekeken . Rachel Kromdijk uploadt meestal om de 12 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1030. 10/02 10000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1140. 10/02 689540
Instagramprofielstatistieken van Rachel Kromdijk

3028 Volgers
1928 Posts
148 Vind-ik-leuks/post
12 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Rachel Kromdijk (@rachel_kromdijk) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Rachel Kromdijk heeft huidig 1928 posts en ongeveer 3028 Instagramvolgers en hij is de nummer 897 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 12 opmerkingen en 148 vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer 856. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
897. 10/02 3028
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
856. 10/02 148


Afbeeldingsbron: Instagram van Rachel Kromdijk (@rachel_kromdijk)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Rachel Kromdijk bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings