Rabobank

Rabobank

Rabobank is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiële dienstverlener. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed en willen bijdragen aan een duurzame economische ontwikkeling. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening, internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness. De groep bestaat uit de zelfstandige lokale Rabobanken en de centrale organisatie Rabobank Nederland met een aantal gespecialiseerde dochterondernemingen. Wereldwijd zijn we in bijna 50 landen aanwezig. De lokale Rabobanken en hun leden en klanten vormen de kern van coöperatie. Midden in de maatschappij, betrokken, dichtbij en toonaangevend. De Rabobank is in Nederland opgericht door ondernemende mensen die nagenoeg geen toegang hadden tot de kapitaalmarkt, zonder aandeelhouders. Dat is het idee van de coöperatie. Door samen te werken kan iedereen zich ontplooien zoals hij of zij dat wil. Samen zijn we de bank.

Instagram Bio

De Rabobank zet zich in om de klant én zijn omgeving te versterken. Om samen de wereld beter en leefbaarder te maken. Growing a better world together

Instagram:

rabobank

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

9130 Abonnees
24041404 Videoweergaven
Likes/video
2081 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Rabobank ongeveer 9130 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1049e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 2081 video's geüpload die in totaal ongeveer 24041404 keer zijn bekeken . Rabobank uploadt meestal om de 2 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1049. 10/02 9130
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
453. 10/02 24041404
Instagramprofielstatistieken van Rabobank

11955 Volgers
192 Posts
78 Vind-ik-leuks/post
4 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Rabobank (@rabobank) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Rabobank heeft huidig 192 posts en ongeveer 11955 Instagramvolgers en hij is de nummer 733 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 4 opmerkingen en 78 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 929. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
733. 10/02 11955
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
929. 10/02 78


Afbeeldingsbron: Instagram van Rabobank (@rabobank)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Rabobank bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings