R O S A L I E

R O S A L I E

R O S A L I E is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Heeii allemaal! Welkom op mijn Youtube kanaal! Ik ben Rosalie en ik ben 14 jaar. Ik houd ongelofelijk van beauty, en daar maak ik dan ook video's over. Elke zondag! Ik hoop dat ik je snel als nieuwe abonnee mag verwelkomen! x Rosalie Instagram: xrxosalie

Instagram Bio

Instagram:

xrxosalie

Nome Snapchat:

xrxosalie

Statistieken van missing's Youtubekanaal

78900 Abonnees
9360328 Videoweergaven
1786 Likes/video
257 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft R O S A L I E ongeveer 78900 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 510e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 257 video's geüpload die in totaal ongeveer 9360328 keer zijn bekeken . R O S A L I E uploadt meestal om de 8 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
510. 10/02 78900
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
660. 10/02 9360328
Instagramprofielstatistieken van R O S A L I E

Volgers
Posts
Vind-ik-leuks/post
Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

R O S A L I E (@xrxosalie) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. R O S A L I E heeft huidig posts en ongeveer Instagramvolgers en hij is de nummer wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer opmerkingen en vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer . gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes


Afbeeldingsbron: Instagram van R O S A L I E (@xrxosalie)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij R O S A L I E bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings