Prankster

Prankster

Prankster is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

De beste Nederlandse pranks vind je op Prankster, de thuisbasis voor de hardste en meest grappige prankvideo’s van eigen bodem. Voor de beste video’s in de Nederlandse scene ben je bij Prankster op het juiste adres. Zorg dat je iedere woensdag en vrijdag om 16:00 klaar zit, want dan verblijden de boys jou met “the-next-big-prank-video”. Prankster is binnen Nederland een “gevestigde naam”, een ware A-speler op het gebied van grappige video’s, geniale quotes en briljante momenten die jou op de grond laten rollen van het lachen. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste video’s, Abonneer dan op ons Kanaal! Wat biedt Prankster jou? Drie nieuwe prank video’s per week, challenges, lifehacks en fantastische video’s in de meest geweldige uploads tot nu toe. Business info: info@prankster.nl (Geen fan stuff!)

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

921000 Abonnees
142971544 Videoweergaven
738 Likes/video
333 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Prankster ongeveer 921000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 47e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 333 video's geüpload die in totaal ongeveer 142971544 keer zijn bekeken . Prankster uploadt meestal om de 6 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
47. 10/02 921000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
158. 10/02 142971544


Afbeeldingsbron: Instagram van Prankster (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Prankster bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings