PlayingGamesNL

PlayingGamesNL

PlayingGamesNL is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Welkom op het YouTube kanaal, PlayingGamesNL oftewel PGNL! ───────────────────────────────────────── » Informatie over mij « Hallo, ik ben Maarten en ik ben 16 jaar oud, en ik maak graag video's/livestreams voor jullie! Ik doe het omdat ik het leuk vind om jullie te entertainen! :) » Kanalen van vrienden: « √ xChester: https://www.youtube.com/channel/UCnB3z1vdLzW9j-qI4rXuuww √ ADHDpower: https://www.youtube.com/channel/UCh9tCptB3b97wLyZHjZErtA √ DeLaatsteHoop: https://www.youtube.com/channel/UC_NfRrxgciLtUe0xQHhl8RQ √ NinJax: https://www.youtube.com/channel/UCMR1c5o_xckyHEFp6aNt0eQ √ Tigootje: https://www.youtube.com/channel/UCEW5l9rJm6_GzD4BpCTG9AA » Social media « Twitter: @PlayingGamesNL (https://twitter.com/PlayingGamesNL) Twitter (PGNLServer): @PGNLServer (https://twitter.com/PGNLServer) » Andere kanalen van mij: xMagicy: https://www.youtube.com/c/xMagicy ─────────────────────────────────────────

Instagram Bio

Instagram:

pgnlmaarten

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

3830 Abonnees
86068 Videoweergaven
62 Likes/video
177 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft PlayingGamesNL ongeveer 3830 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1219e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 177 video's geüpload die in totaal ongeveer 86068 keer zijn bekeken . PlayingGamesNL uploadt meestal om de 10 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1219. 10/02 3830
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1400. 10/02 86068
Instagramprofielstatistieken van PlayingGamesNL

Volgers
Posts
Vind-ik-leuks/post
Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

PlayingGamesNL (@pgnlmaarten) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. PlayingGamesNL heeft huidig posts en ongeveer Instagramvolgers en hij is de nummer wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer opmerkingen en vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer . gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes


Afbeeldingsbron: Instagram van PlayingGamesNL (@pgnlmaarten)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij PlayingGamesNL bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings