PAULIEN TILSTRA

PAULIEN TILSTRA

PAULIEN TILSTRA is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi hoi! Super leuk dat je op mijn kanaal bent beland. Mijn naam is Paulien Tilstra, ik ben 27 jaar oud, moeder van Eli en ik woon samen met mijn gezinnetje in Lelystad. Ik vind het super leuk om voor jullie filmpjes op te nemen m.b.t. mijn leven en het moederschap. Hierbij komt ook zeker beauty, fashion & fitness kijken! Ook reis ik super graag en zal ik jullie meenemen op alle leuke tripjes en vakanties. Elke dinsdag en zaterdag staat er om 16:00 uur een nieuwe video voor jullie online! Dit kunnen dus vlogs zijn, maar ook andere soorten video's m.b.t. bovengenoemde onderwerpen. Daarnaast upload ik vaak extra video's/vlogs en zeker wanneer ik op vakantie ben geweest! Vergeet je niet te abonneren als je mijn video's leuk vindt! Zo blijf je helemaal up-to-date :) Liefs, Paulien Wil je meer over mij weten? ► INSTAGRAM: www.instagram.com/paulientilstra ► SNAPCHAT: paulientilstra ► FACEBOOK: www.facebook.com/ptilstra ► E-MAIL: info@paulientilstra.nl (zakelijk)

Instagram Bio

𝘔𝘺 𝘩𝘪𝘨𝘩𝘭𝘪𝘨𝘩𝘵𝘴 𝘪𝘯 𝘱𝘪𝘤𝘵𝘶𝘳𝘦𝘴 💫 Mom of two ▸ Eli & Jenae 👨‍👩‍👧‍👦

Instagram:

paulientilstra

Nome Snapchat:

paulientilstra

Statistieken van missing's Youtubekanaal

157000 Abonnees
33044200 Videoweergaven
1678 Likes/video
386 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft PAULIEN TILSTRA ongeveer 157000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 343e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 386 video's geüpload die in totaal ongeveer 33044200 keer zijn bekeken . PAULIEN TILSTRA uploadt meestal om de 7 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
343. 10/02 157000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
394. 10/02 33044200
Instagramprofielstatistieken van PAULIEN TILSTRA

123501 Volgers
520 Posts
13546 Vind-ik-leuks/post
59 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

PAULIEN TILSTRA (@paulientilstra) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. PAULIEN TILSTRA heeft huidig 520 posts en ongeveer 123501 Instagramvolgers en hij is de nummer 258 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 59 opmerkingen en 13546 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 129. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
258. 10/02 123501
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
129. 10/02 13546


Afbeeldingsbron: Instagram van PAULIEN TILSTRA (@paulientilstra)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij PAULIEN TILSTRA bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings