Pardoes

Pardoes

Pardoes is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

Pardoes de Tovernar! Ergens op de grens tussen fantasie en werkelijkheid ligt Symbolica, het rijk der fantasie. De inwoners geloven er in sprookjes en niets is er onmogelijk, mits je je fantasie gebruikt. En fantasie heeft iedereen! Efteling brengt nieuwe attractie Symbolica in zomer van 2017: Iedereen is er welkom. Van jong tot oud. Tovernar Pardoes zorgt ervoor dat je bezoek allesbehalve saai en stijfjes zal zijn. Laat je meevoeren door de geheime gangen langs magische vertrekken en val van de ene verbazing in de andere. Geen tocht door het paleis is hetzelfde, want je bepaalt zelf je weg en vormt zo je eigen avontuur in de wonderlijke vertrekken. Samen met Pardoes maak je hier je mooiste dromen waar!

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

8350 Abonnees
2779141 Videoweergaven
21 Likes/video
26 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Pardoes ongeveer 8350 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1078e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 26 video's geĆ¼pload die in totaal ongeveer 2779141 keer zijn bekeken . Pardoes uploadt meestal om de 190 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1078. 10/02 8350
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
902. 10/02 2779141


Afbeeldingsbron: Instagram van Pardoes (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Pardoes bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings