Pardoes

Pardoes

Youtube:
Pardoes
Instagram:
Heeft geen Instagram
Snapchat Namn:
Geen openbare Snapchat

Youtubekanaalbeschrijving

Pardoes de Tovernar! Ergens op de grens tussen fantasie en werkelijkheid ligt Symbolica, het rijk der fantasie. De inwoners geloven er in sprookjes en niets is er onmogelijk, mits je je fantasie gebruikt. En fantasie heeft iedereen! Efteling brengt nieuwe attractie Symbolica in zomer van 2017: Iedereen is er welkom. Van jong tot oud. Tovernar Pardoes zorgt ervoor dat je bezoek allesbehalve saai en stijfjes zal zijn. Laat je meevoeren door de geheime gangen langs magische vertrekken en val van de ene verbazing in de andere. Geen tocht door het paleis is hetzelfde, want je bepaalt zelf je weg en vormt zo je eigen avontuur in de wonderlijke vertrekken. Samen met Pardoes maak je hier je mooiste dromen waar!

Introductie

Pardoes is een Nederlandse Youtuber.


Statistieken van 's Youtubekanaal


6414

Abonnees

1952257

Videoweergaven

75087

Gem. Weergaven/Video

26

Alle Video's

Voorgestelde Video:


Youtubetoplijst samenvatting

Pardoes heeft huidig ongeveer 6414 Youtube Abonnees en staat op plaats 1104. op de Nederlandse Youtuber stand gebaseerd op het totaal aantal kanaalabonnees en behoort daarmee tot de TOP 72%. Het kanaal bevat 26 video's en heeft 1952257 weergaven.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1104. 10/22 6414
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
949. 10/22 1952257

Als u Pardoes bent en u de informatie van deze pagina graag wilt bijwerken, kunt u ons een mail sturen met uw leeftijd, locatie of fysieke eigenschappen zoals lengte, gewicht etc...