Paardrijden met plezier

Paardrijden met plezier

Paardrijden met plezier is een Nederlandse Youtuber en een digitale beĆÆnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Hallo ik ben Destiny en ik ben 16 jaar en gek op paarden en video's bewerken. Ik heb een eigen pony Mojito, die eerst mijn verzorgpony was maar nu van mij. Mojito is een Criollo en komt uit Uruguay. Hij is de hele wereld al over gereisd en heeft al veel meegemaakt. Met Mojito ben ik actief in de paarden springsport en rij ik momenteel op Z niveau. Voor management en ander zaken : paardrijdenmetplezier@gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Hi everyone, my name is Destiny and I am 16 years old who love horses and editing video's. I have my own horse Mojito, which was first my care-horse, but now mine. Mojito's breed is a Criollo and he was born in Uruguay. He travelled all over the world and has been through a lot. He is my first own horse and he means the world to me.

Instagram Bio

* youtube: paardrijden met plezier šŸ“½ * Twitter: Paardrijdenplezier #paarden * Link naar mijn meest recente videošŸ‘‡šŸæ

Instagram:

paardrijdenmetplezier

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

37600 Abonnees
9620100 Videoweergaven
270 Likes/video
422 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Paardrijden met plezier ongeveer 37600 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 709e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 422 video's geĆ¼pload die in totaal ongeveer 9620100 keer zijn bekeken . Paardrijden met plezier uploadt meestal om de 5 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
709. 10/02 37600
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
656. 10/02 9620100
Instagramprofielstatistieken van Paardrijden met plezier

31326 Volgers
1994 Posts
1703 Vind-ik-leuks/post
72 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Paardrijden met plezier (@paardrijdenmetplezier) is een Nederlandse missing , en een digitaal beĆÆnvloeder met een actief Instagramaccount. Paardrijden met plezier heeft huidig 1994 posts en ongeveer 31326 Instagramvolgers en hij is de nummer 539 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 72 opmerkingen en 1703 vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer 448. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
539. 10/02 31326
Vind-ik-leuks standen ā€“ geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
448. 10/02 1703


Afbeeldingsbron: Instagram van Paardrijden met plezier (@paardrijdenmetplezier)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Paardrijden met plezier bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings