NOC*NSF

NOC*NSF

Youtube:
NOC*NSF
Instagram:
Heeft geen Instagram
Snapchat Namn:
Geen openbare Snapchat

Youtubekanaalbeschrijving

NOC*NSF - We winnen veel met sport Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert, sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect. Ons doel is te zorgen dat echt iedereen doet aan, geniet van, en wint door sport. Dat doen we door optimale sportomstandigheden te genereren voor iedereen in Nederland, via de strategie van meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken. NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.

Introductie

NOC*NSF is een Nederlandse Youtuber.


Statistieken van 's Youtubekanaal


1442

Abonnees

1131692

Videoweergaven

1468

Gem. Weergaven/Video

771

Alle Video's

Voorgestelde Video:


Youtubetoplijst samenvatting

NOC*NSF heeft huidig ongeveer 1442 Youtube Abonnees en staat op plaats 1372. op de Nederlandse Youtuber stand gebaseerd op het totaal aantal kanaalabonnees en behoort daarmee tot de TOP 90%. Het kanaal bevat 771 video's en heeft 1131692 weergaven.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1372. 10/22 1442
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1065. 10/22 1131692

Als u NOC*NSF bent en u de informatie van deze pagina graag wilt bijwerken, kunt u ons een mail sturen met uw leeftijd, locatie of fysieke eigenschappen zoals lengte, gewicht etc...