NOC*NSF

NOC*NSF

NOC*NSF is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

NOC*NSF - We winnen veel met sport Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. Want sport is passie, sport verbroedert, sport is gezond. Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect. Ons doel is te zorgen dat echt iedereen doet aan, geniet van, en wint door sport. Dat doen we door optimale sportomstandigheden te genereren voor iedereen in Nederland, via de strategie van meedoen en winnen. Winnen betekent excelleren in sport, medailles halen, maar ook onderzoek doen, mensen stimuleren iedere dag een beetje beter te worden, sport inzetten om obesitas tegen te gaan, Nederland veiliger en socialer maken. NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

1620 Abonnees
1211134 Videoweergaven
1 Likes/video
786 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft NOC*NSF ongeveer 1620 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1354e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 786 video's geüpload die in totaal ongeveer 1211134 keer zijn bekeken . NOC*NSF uploadt meestal om de 5 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1354. 10/02 1620
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1064. 10/02 1211134


Afbeeldingsbron: Instagram van NOC*NSF (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij NOC*NSF bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings