Niek Roozen

Niek Roozen

Niek Roozen is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Welkom, en super leuk dat je rond neust op mijn kanaal! Ik ben een geboren Haarlemmer sinds 1997 en vooral zijn hele leven wilt acteren! Op mijn Youtube kanaal kun je exclusieve vlogs verwachten, sketches, en allerlei series over wat ik op dat moment tof vind om te maken! Abonneer op mijn kanaal en blijf op de hoogte:)

Instagram Bio

niekroozen is mijn nieuwe account naam!!! Ik heb mijn naam veranderd in: @niekroozen Dus volg @niekroozen

Instagram:

niekr97

Nome Snapchat:

uniekroozen

Statistieken van missing's Youtubekanaal

146000 Abonnees
19058488 Videoweergaven
1846 Likes/video
161 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Niek Roozen ongeveer 146000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 358e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 161 video's geüpload die in totaal ongeveer 19058488 keer zijn bekeken . Niek Roozen uploadt meestal om de 11 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
358. 10/02 146000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
513. 10/02 19058488
Instagramprofielstatistieken van Niek Roozen

88 Volgers
1 Posts
Vind-ik-leuks/post
Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Niek Roozen (@niekr97) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Niek Roozen heeft huidig 1 posts en ongeveer 88 Instagramvolgers en hij is de nummer 1095 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer opmerkingen en vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer . gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
1095. 10/02 88
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes


Afbeeldingsbron: Instagram van Niek Roozen (@niekr97)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Niek Roozen bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings