Marlieke Koks

Marlieke Koks

Youtube:
Marlieke Koks
Instagram:
cottonandcream
Snapchat Namn:
Geen openbare Snapchat

Youtubekanaalbeschrijving

Hi, ik ben Marlieke. Ik neem geen blad voor de mond, probeer het leven niet al te serieus te nemen en zoek graag de grenzen op. Daarnaast ben ik de oprichtster van het lifestyleplatform Cotton & Cream, verslaafd aan eten, gek op alles wat glittert, altijd te porren voor een wijntje en nét moeder geworden. Op dit kanaal geef ik je dan ook een eerlijk kijkje in mijn leven, tijdens feestjes, reizen, werk en #mommylife. Met natuurlijk een portie scherpte, zelfspot én gezelligheid. Ook deel ik hier de Youtube-serie BLOOT, waarin ik mezelf en anderen uitdaag om zichzelf bloot te geven. Sex, liefde, onzekerheden, carrière en geluk, geen onderwerp is te gek. Hierbij zoek ik het randje op en probeer misschien wel een taboe te doorbreken. Abonneer je (gratis) op mijn kanaal om niets te missen! Kijk voor meer info op www.cottonandcream.nl. En volg je me al op Instagram? @marliekekoks Tot snel!

Instagram Bio

@cottonandcream - 👉🏻 Volg founder Marlieke via @marliekekoks ❗️

Introductie

Marlieke Koks is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.


Statistieken van 's Youtubekanaal


5376

Abonnees

617579

Videoweergaven

11877

Gem. Weergaven/Video

52

Alle Video's

Voorgestelde Video:


Youtubetoplijst samenvatting

Marlieke Koks heeft huidig ongeveer 5376 Youtube Abonnees en staat op plaats 1143. op de Nederlandse Youtuber stand gebaseerd op het totaal aantal kanaalabonnees en behoort daarmee tot de TOP 75%. Het kanaal bevat 52 video's en heeft 617579 weergaven.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1143. 10/22 5376
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1162. 10/22 617579

Instagramprofielstatistieken van

140

Volgers

Vind-ik-leuks/post

0

Totaal Aantal Posts

Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

(@cottonandcream) is een Nederlandse , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. heeft huidig 0 posts en ongeveer 140 Instagramvolgers en hij is de nummer wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer opmerkingen en vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer . gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
Activiteit standen – geschiedenis

Gebaseerd op het aantal actief likende volgers.

# Datum %

Als u Marlieke Koks bent en u de informatie van deze pagina graag wilt bijwerken, kunt u ons een mail sturen met uw leeftijd, locatie of fysieke eigenschappen zoals lengte, gewicht etc...