Mama Sabine

Mama Sabine

Mama Sabine is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi! Ik ben Sabine een jonge moeder van 22 jaar oud. Samen met mijn zoontjes Kaiden (4), Brysen (2), mijn dochtertje Valora (0) en mijn vriend Marvin (24) leer ik ontzettend veel van het leven als een jong gezin. Het is niet altijd even makkelijk en een moeder worden op een jonge leeftijd brengt zowel positieve als negatieve dingen met zich mee. Toch proberen we het leven zo positief mogelijk te maken en een zo positief mogelijke draai te geven aan de opvoeding. Kaiden is geboren in 2013, Brysen is geboren in 2014 en Valora in 2016. Erg spannend zo kort op elkaar, maar we hadden niks liever gewild. Wij nemen jou mee in onze reis en hopen dat je het leuk vindt! xxx Sabine

Instagram Bio

Mama Sabine | 24 jaar

Instagram:

mamasabineinsta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

Abonnees
89885 Videoweergaven
54 Likes/video
18 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Mama Sabine ongeveer abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 18 video's geüpload die in totaal ongeveer 89885 keer zijn bekeken . Mama Sabine uploadt meestal om de 116 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Instagramprofielstatistieken van Mama Sabine

1749 Volgers
14 Posts
366 Vind-ik-leuks/post
8 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Mama Sabine (@mamasabineinsta) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Mama Sabine heeft huidig 14 posts en ongeveer 1749 Instagramvolgers en hij is de nummer 944 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 8 opmerkingen en 366 vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer 716. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
944. 10/02 1749
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
716. 10/02 366


Afbeeldingsbron: Instagram van Mama Sabine (@mamasabineinsta)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Mama Sabine bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings