Lucilla Bellinga

Lucilla Bellinga

Lucilla Bellinga is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi hoi, ik ben Lucilla en ik ben 2 jaar jong :P Mijn papa, mama en grote broer hebben ook en eigen youtube kanaal. Mijn hobby's zijn boekjes lezen, met mijn poppen spelen, rommel maken, mijn broer zijn bouwwerken kapot maken en op mama's arm hangen. En oh ja, papa is mijn grote held! Ik ben gek op soepstengels, het liefst dopen in de smeerkaas ( en smeren op mijn kleren, mijn gezicht, de bank, de tafel, en een heel spoor in huis nalaten) Poesjes en hondjes vind ik heel lief, ook ben ik gek op paardjes en schaapjes. Ik kan al heel goed praten, ik brabbel de hele dag door en vertel heel veel verhalen. ( alleen weet ik niet of papa, mama en Luan mijn grote broer, me verstaan) Ik kan al wel wat woordjes zeggen die ze wel verstaan, zoals, " paard" " pop" " auto" "appel" " poes". Als je het leuk vind abonneer dan op mijn kanaal! :) Knuffel, Lucilla * Dit kanaal word beheerd door papa en mama

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

98400 Abonnees
18602951 Videoweergaven
3465 Likes/video
92 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Lucilla Bellinga ongeveer 98400 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 473e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 92 video's geĆ¼pload die in totaal ongeveer 18602951 keer zijn bekeken . Lucilla Bellinga uploadt meestal om de 13 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
473. 10/02 98400
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
524. 10/02 18602951


Afbeeldingsbron: Instagram van Lucilla Bellinga (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Lucilla Bellinga bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings