Luan Bellinga

Luan Bellinga

Luan Bellinga is een Nederlandse Youtuber en een digitaal influencer.

Youtubekanaalbeschrijving

Hallo! Mijn naam is Luan. Ik ben 4 jaar en ben gek op vloggen. Daarnaast zijn mijn hobby's o.a. zingen en dansen, knippen en plakken, spelen met mijn zusje, zwemmen, met mama koken, stoeien met papa en nog veel meer. Ik hou van dieren, met name, poesjes, hondjes, konijntjes en paardjes. Mijn papa en mama hebben ook een eigen youtube kanaal. Die begonnen ze toen ik ( nog net geen) 1 jaar was. Dus vloggen is er een beetje letterlijk met " de paplepel" ingegoten :P Zo ontdekte ik dat ik zelf vloggen ook erg leuk vind! Vandaar dat ik nu ook mijn eigen youtube kanaal heb waar ik allemaal leuke filmpjes mag maken. Wat voor filmpjes kan je op dit kanaal verwachten? Ik doe van alles, laat " gewoon" zien wat ik doe en geef mijn " unieke" uitleg daarbij. Als je het leuk lijkt, abonneer dan op mijn youtube kanaal. ( dat zou ik heel erg leuk vinden) Alvast super dankjewel en veel kijkplezier! Knuffel van Luan * Dit kanaal word beheerd door papa en mama

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

140000 Abonnees
42537776 Videoweergaven
2460 Likes/video
97 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Luan Bellinga ongeveer 140000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 370e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 97 video's geĆ¼pload die in totaal ongeveer 42537776 keer zijn bekeken . Luan Bellinga uploadt meestal om de 12 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
370. 10/02 140000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
349. 10/02 42537776


Afbeeldingsbron: Instagram van Luan Bellinga (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Luan Bellinga bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings