Lise van Wijk

Lise van Wijk

Lise van Wijk is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Hi, welkom op mijn kanaal! Mijn naam is Lise van Wijk en ik upload woensdag om 17:00 uur een nieuwe video! Althans, ik probeer het, plannen is niet m'n sterkste punt Ik hoor je denken: "Ja, heel leuk allemaal hoor, maar wat doe je eigenlijk?" Tja, ik weet het zelf ook niet helemaal, ik praat wel eens tegen een camera en blijkbaar vinden mensen dat leuk en ik zelf vind het ook ontzettend leuk ! Ik vertel over dingen die ik meemaak waarvan ik zeker weet dat jij ze ook mee maakt. Dit kunnen positieve en negatieve dingen zijn en ik probeer altijd een positieve boodschap, wijze raad of tips mee te geven zodat ik jouw leven wat gemakkelijker kan maken! Neem gerust een kijkje bij andere video’s en afspeellijsten op mijn kanaal en geniet ervan! Zie jullie snel weer, joe ! ☞

Instagram Bio

Hier hoort een inspirerende quote toch? 📩E-mail: lisevwk@gmail.com ⬇️Nieuwste video!

Instagram:

lisevanwijk

Nome Snapchat:

lisevanwijk

Statistieken van missing's Youtubekanaal

119000 Abonnees
9138796 Videoweergaven
2232 Likes/video
112 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Lise van Wijk ongeveer 119000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 416e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 112 video's geüpload die in totaal ongeveer 9138796 keer zijn bekeken . Lise van Wijk uploadt meestal om de 12 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
416. 10/02 119000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
666. 10/02 9138796
Instagramprofielstatistieken van Lise van Wijk

78882 Volgers
336 Posts
5043 Vind-ik-leuks/post
34 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Lise van Wijk (@lisevanwijk) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Lise van Wijk heeft huidig 336 posts en ongeveer 78882 Instagramvolgers en hij is de nummer 337 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 34 opmerkingen en 5043 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 250. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
337. 10/02 78882
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
250. 10/02 5043


Afbeeldingsbron: Instagram van Lise van Wijk (@lisevanwijk)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Lise van Wijk bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings