Lisa Samantha

Lisa Samantha

Lisa Samantha is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hello you! Welkom op mijn Youtube kanaal waarop ik wekelijks video's online zet over mijn leven na Temptation Island waar jullie mij van kennen, deze video's zullen bestaan uit vlogs, pranks, Q&A en challenge's. Temptation Island is voorbij! Het programma heeft mij als een bepaalde personage neergezet op televisie, daarom heb ik besloten mijn leven voort te zetten op YouTube. Nu kan ik jullie eindelijk meenemen in mijn échte leven, met een potje humor. Ben je benieuwd hoe mijn hectische, leuke en drukke leven er uit ziet? Abonneer je dan op mijn kanaal, abonneren kan gratis. Liefs, Lisa Find me on--- Instagram--- lisasamanthaa Snapchat-- lisasmantha Facebook-- Lisa Samantha Pols

Instagram Bio

📩 lisa@socialicons.nl

Instagram:

lisasamanthaa

Nome Snapchat:

lisasmantha

Statistieken van missing's Youtubekanaal

49300 Abonnees
2122560 Videoweergaven
824 Likes/video
21 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Lisa Samantha ongeveer 49300 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 631e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 21 video's geüpload die in totaal ongeveer 2122560 keer zijn bekeken . Lisa Samantha uploadt meestal om de 43 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
631. 10/02 49300
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
948. 10/02 2122560
Instagramprofielstatistieken van Lisa Samantha

139574 Volgers
110 Posts
10670 Vind-ik-leuks/post
50 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Lisa Samantha (@lisasamanthaa) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Lisa Samantha heeft huidig 110 posts en ongeveer 139574 Instagramvolgers en hij is de nummer 233 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 50 opmerkingen en 10670 vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer 155. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
233. 10/02 139574
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
155. 10/02 10670


Afbeeldingsbron: Instagram van Lisa Samantha (@lisasamanthaa)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Lisa Samantha bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings