Leer Spaans met Lau!

Leer Spaans met Lau!

Leer Spaans met Lau! is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hola y bienvenido a mi canal! Ik ben Laura, beter bekend als Lau. Op mijn hoofdkanaal Laura Brijde upload ik dagelijks vlogs over mijn leven in Spanje. Sinds twee jaar ben ik madly in love met een Spanjaard en is de Spaanse taal als een tweede taal voor me geworden. Na veel positieve reacties en vragen naar tips en tricks onder mijn vlogs heb ik besloten een kanaal te beginnen waarin ik jou help met het leren van de Spaanse taal. Gewoon, omdat ik het een prachtige taal vind! Ik ben geen expert of afgestudeerd lerares. Ik deel deze videos omdat ik weet hoe lastig ik het vond op het begin en jullie bij deze een handje wil helpen. Ook ik maak nog wel eens een foutje. Ik heb zelf 4 jaar Spaans gestudeerd tijdens mijn opleiding International Business and Languages en dit vak met een 9 op het hoogste niveau op de HvA afgesloten. Verder spreek ik elke dag Spaans met mijn vriend en woon ik in Spanje. Espero que te gusten mis videos! Lau info@laurabrijde.com www.laurabrijde.com

Instagram Bio

☼ ¡Nederlandse in España! ☼ ‘cause life is a fiesta ☼ join me on this journey of travels, sports & smiles! ☼ Málaga📍 👇🏻

Instagram:

laurabrijde

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

8850 Abonnees
289115 Videoweergaven
330 Likes/video
17 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Leer Spaans met Lau! ongeveer 8850 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1061e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 17 video's geüpload die in totaal ongeveer 289115 keer zijn bekeken . Leer Spaans met Lau! uploadt meestal om de 51 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1061. 10/02 8850
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1257. 10/02 289115
Instagramprofielstatistieken van Leer Spaans met Lau!

82538 Volgers
1293 Posts
3277 Vind-ik-leuks/post
125 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Leer Spaans met Lau! (@laurabrijde) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Leer Spaans met Lau! heeft huidig 1293 posts en ongeveer 82538 Instagramvolgers en hij is de nummer 326 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 125 opmerkingen en 3277 vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer 331. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
326. 10/02 82538
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
331. 10/02 3277


Afbeeldingsbron: Instagram van Leer Spaans met Lau! (@laurabrijde)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Leer Spaans met Lau! bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings