Laura Brijde

Laura Brijde

Laura Brijde is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Wat leuk dat je er bent! Welkom :-) Mijn naam is Laura, beter bekend als ‘Lau’. Ik ben 21 jaar, geboren in Amsterdam. 5 jaar geleden ben ik mijn blog begonnen (www.laurabrijde.com) en 2 jaar terug heb ik de geweldige kans gehad daar mijn baan van te maken. Tot op de dag van vandaag ben ik daar zó dankbaar voor! Op mijn YouTube kanaal deel ik video´s over mijn hectische bloggersleventje en en geef ik jullie een beeld van hoe het is om (half) in Spanje te wonen. That´s right; sinds een jaar woon ik met mijn Spaanse vriend zoveel als ik kan in Spanje. Voor de leukste events en toffe opdrachten kom ik echter gewoon naar Nederland, waardoor ik ook daar bijna elke maand te vinden ben. Je zult begrijpen dat dit af en toe de meest gekke en leuke situaties oplevert! Ga je mee? Abonneren is gratis: https://goo.gl/UQXmKG Wil je mij iets sturen? Dat kan :) ♡ ➤ Laura Brijde Passeerdersgracht 18 1016XH Amst

Instagram Bio

☼ ¡Nederlandse in España! ☼ ‘cause life is a fiesta ☼ join me on this journey of travels, sports & smiles! ☼ Málaga📍 👇🏻

Instagram:

laurabrijde

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

30000 Abonnees
6327063 Videoweergaven
278 Likes/video
585 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Laura Brijde ongeveer 30000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 764e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 585 video's geüpload die in totaal ongeveer 6327063 keer zijn bekeken . Laura Brijde uploadt meestal om de 3 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
764. 10/02 30000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
737. 10/02 6327063
Instagramprofielstatistieken van Laura Brijde

82538 Volgers
1293 Posts
3277 Vind-ik-leuks/post
125 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Laura Brijde (@laurabrijde) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Laura Brijde heeft huidig 1293 posts en ongeveer 82538 Instagramvolgers en hij is de nummer 325 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 125 opmerkingen en 3277 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 330. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
325. 10/02 82538
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
330. 10/02 3277


Afbeeldingsbron: Instagram van Laura Brijde (@laurabrijde)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Laura Brijde bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings