Koetlive Extra

Koetlive Extra

Koetlive Extra is een Nederlandse Youtuber en een digitaal influencer.

Youtubekanaalbeschrijving

Welkom bij Koetlife Extra! Dit is ons vlog kanaal met extra video's over onze thuis situatie en met name gericht op onze drieling. Wij gaan vaak dagjes weg en doen heel veel met de kinderen en maken daarbij ook opnames en dachten op een gegeven moment wel dat dit een eigen kanaal verdiend. Wij maakte zoveel video's omdat wij nog 3 andere kanalen bezitten: Xtremerides1 dat helemaal vol staat met vuurwerk en Xtremerides dat helemaal vol staat met attracties. En omdat goed te combineren is met kinderen filmde we die ook regelmatig. Nu hebben wij dus een eigen kanaal en zullen hier meer privé video's uploaden! Ook hebben we een kanaal waarin alleen onze drieling te zien is: Drielingcam. Hierin doen wij leuke challenges en games tegen elkaar. Elke zaterdag om 09.00 uur is er een nieuwe aflevering te zien op dit kanaal. Producent / management / Youtube-netwerk: Onder Andere Producties B.V. Contact / boekingen / aanvragen: info@oaproducties.nl http://www.oaproducties.nl

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

18500 Abonnees
9954 Videoweergaven
1 Likes/video
2 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Koetlive Extra ongeveer 18500 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 892e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 2 video's geüpload die in totaal ongeveer 9954 keer zijn bekeken . Koetlive Extra uploadt meestal om de 463 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
892. 10/02 18500
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1470. 10/02 9954


Afbeeldingsbron: Instagram van Koetlive Extra (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Koetlive Extra bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings