Klaas Vaak

Klaas Vaak

Youtube:
Klaas Vaak
Instagram:
Heeft geen Instagram
Snapchat Namn:
Geen openbare Snapchat

Youtubekanaalbeschrijving

Zeg, ken jij Klaas Vaak? Die vriendelijke en magische kabouter? Klokslag kinderbedtijd vliegt hij uit, samen met zijn trouwe uil Oehoe Houdoe. Hij strooit zijn beroemde slaapzand over de daken en zorgt dat je de mooiste dromen droomt. Elke avond keert hij na afloop terug naar zijn zandkasteel in Efteling Bosrijk waar de zandkabouters ademloos toekijken hoe Klaas Vaak met zijn magische zandtekeningen de mooiste sprookjes tot leven brengt. Op dit YouTube kanaal van de Efteling kun je kijken naar alle afleveringen van de tv-series 'Sprookjes van Klaas Vaak' en 'Marjolein en het Geheim van het Slaapzand'.

Introductie

Klaas Vaak is een Nederlandse Youtuber.


Statistieken van 's Youtubekanaal


2259

Abonnees

696797

Videoweergaven

29033

Gem. Weergaven/Video

24

Alle Video's

Voorgestelde Video:


Youtubetoplijst samenvatting

Klaas Vaak heeft huidig ongeveer 2259 Youtube Abonnees en staat op plaats 1292. op de Nederlandse Youtuber stand gebaseerd op het totaal aantal kanaalabonnees en behoort daarmee tot de TOP 85%. Het kanaal bevat 24 video's en heeft 696797 weergaven.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1292. 10/22 2259
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1142. 10/22 696797

Als u Klaas Vaak bent en u de informatie van deze pagina graag wilt bijwerken, kunt u ons een mail sturen met uw leeftijd, locatie of fysieke eigenschappen zoals lengte, gewicht etc...