KIM LENSEN

KIM LENSEN

KIM LENSEN is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hey! ♡ Mijn naam is Kim en hier deel ik de wereld door mijn persoonlijke lens. Storytimes, gevoelige onderwerpen, weekvlogs en short films... Abonneer voor wekelijkse video's :) ➤ WAT KUN JE VERWACHTEN? ➔ STORYTIMES ⇢ Bizarre verhalen uit mijn leven die ik vertel ➔ PERSOONLIJKE PRAATVIDEO'S ⇢ Ik bespreek onderwerpen die belangrijk voor me zijn ➔ SHORT FILMS/CREATIEVE EDITS ➔ 'DOOR MIJN LENS' VIDEO'S ⇢ Mijn leven in creatieve weekvlogs ➔ VAN ALLES EN NOG WAT ⇢ Roomtours, shoplogs, ochtend en avond routines, Q&A's, alles wat er verder in mijn leven speelt! ➤ VOLG DE REST VAN MIJN LEVEN ⇢ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/kim.lensen/ ⇢ SNAPCHAT: kimlensen ⇢ TWITTER: https://twitter.com/kimlensen_ ⇢ Voor zakelijk contact of vragen ben ik te bereiken via kim.lensen@live.nl.

Instagram Bio

Instagram:

kim.lensen

Nome Snapchat:

kimlensen

Statistieken van missing's Youtubekanaal

12200 Abonnees
558499 Videoweergaven
332 Likes/video
56 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft KIM LENSEN ongeveer 12200 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 984e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 56 video's geüpload die in totaal ongeveer 558499 keer zijn bekeken . KIM LENSEN uploadt meestal om de 40 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
984. 10/02 12200
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1176. 10/02 558499
Instagramprofielstatistieken van KIM LENSEN

Volgers
Posts
Vind-ik-leuks/post
Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

KIM LENSEN (@kim.lensen) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. KIM LENSEN heeft huidig posts en ongeveer Instagramvolgers en hij is de nummer wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer opmerkingen en vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer . gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes


Afbeeldingsbron: Instagram van KIM LENSEN (@kim.lensen)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij KIM LENSEN bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings