Kelly Caresse

Kelly Caresse

Kelly Caresse is een Nederlandse Youtuber en een digitaal influencer.

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi! Mijn naam is Kelly, en dit is mijn youtube kanaal. Jullie kennen mij misschien van mijn personal lifestyle blog Kellycaresse.nl. Ik ben een jonge mama van 25 jaar van twee dochters: Lana van 2,5 jaar en Aimy van 0 jaar. Ik blog en maak video's over food (recepten), healthy lifestyle, fashion, het leven als mama en mijn personal life. Op dit kanaal geef ik jullie een kijkje in mijn leven door middel van vlogs, mama video's, recepten, shoplogs, healthy lifestyle en meer. Verzoekjes mogen jullie altijd indienen! Ik zou het heel erg tof vinden als je je zou abonneren op mijn kanaal, Liefs Kelly Website: http://www.kellycaresse.nl Mail: Kelly@kellycaresse.nl

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

46000 Abonnees
12388908 Videoweergaven
574 Likes/video
649 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Kelly Caresse ongeveer 46000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 656e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 649 video's geĆ¼pload die in totaal ongeveer 12388908 keer zijn bekeken . Kelly Caresse uploadt meestal om de 4 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
656. 10/02 46000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
605. 10/02 12388908


Afbeeldingsbron: Instagram van Kelly Caresse (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Kelly Caresse bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings