Jorrit v Ginkel

Jorrit v Ginkel

Jorrit v Ginkel is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi, ik ben Jorrit. Ik ben een optimistische student op avontuur naar de beste versie van zichzelf. De meest epische, inspirerende versie van Jorrit. Ohja, ik drink graag koffie (zwart alsjeblieft, als je me ooit tegenkomt). Ik hou van film maken en wordt extreem enthousiast van alles wat met beeld en koffie heeft te maken. Ooit hoop een kledinglijn te maken met op alle t-shirs: "Uit de hand gelopen creatieve geest erop". Op dit kanaal maak ik video's over hoe ik probeer om de beste versie van mij te worden. Als je geïnteresseerd bent in kijken hoe een koffie liefhebber zijn avontuur vastlegt naar de beste versie van zichzelf dan ben je hier van harte welkom. - SOCIALS - Snapchat: http://bit.ly/JorritvGinkel-Snapchat Instagram: http://bit.ly/JorritvGinkel-Instagram Twitter: http://bit.ly/JorritvGinkel-Twitter - Gear - Grote camera: http://bit.ly/2k8ZRtX Lens op grote camera: http://bit.ly/2k90TWQ Staande microfoon: http://bit.ly/2kj8h3O

Instagram Bio

I should be less on Instagram. “Oh, how is that going for you?” You tell me, I just spend 30m on thinking of a good bio.

Instagram:

JorritvGinkel

Nome Snapchat:

JorritvGinkel

Statistieken van missing's Youtubekanaal

1400 Abonnees
11809 Videoweergaven
105 Likes/video
8 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Jorrit v Ginkel ongeveer 1400 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1371e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 8 video's geüpload die in totaal ongeveer 11809 keer zijn bekeken . Jorrit v Ginkel uploadt meestal om de 273 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1371. 10/02 1400
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1465. 10/02 11809
Instagramprofielstatistieken van Jorrit v Ginkel

727 Volgers
183 Posts
169 Vind-ik-leuks/post
20 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Jorrit v Ginkel (@JorritvGinkel) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Jorrit v Ginkel heeft huidig 183 posts en ongeveer 727 Instagramvolgers en hij is de nummer 1021 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 20 opmerkingen en 169 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 834. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
1021. 10/02 727
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
834. 10/02 169


Afbeeldingsbron: Instagram van Jorrit v Ginkel (@JorritvGinkel)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Jorrit v Ginkel bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings