Jorien Tilstra

Jorien Tilstra

Jorien Tilstra is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

↠ OVER MIJ Mijn naam is Jorien Tilstra, ik ben 23 jaar oud en ik ben sinds kort verhuisd van Nederland naar België. Het leek mij super leuk om filmpjes op te nemen en jullie mee te nemen naar mijn dagelijkse leven en daarbij ook leuke avonturen te delen. Jullie zullen voornamelijk filmpjes/vlogs over fitness, beauty, en lifestyle voorbij zien komen. Ik hoop dat jullie je abonneren op mijn kanaal en ik kan niet wachten om nog meer leuke video's voor jullie te maken! Liefs, Jorien Wil je meer over mij weten? ↠ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/jorientilstra/?hl=nl ↠ FACEBOOK: https://www.facebook.com/jorientilstra?fref=ts ↠ E-MAIL: jorientilstra@gmail.com (zakelijk)

Instagram Bio

𝙀𝙣𝙟𝙤𝙮 𝙡𝙞𝙛𝙚 𝙗𝙚𝙛𝙤𝙧𝙚 𝙡𝙞𝙛𝙚 𝙚𝙣𝙟𝙤𝙮𝙨 𝙮𝙤𝙪. ✉︎ jorientilstra@gmail.com ↓ Latest video on YouTube:

Instagram:

jorientilstra

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

27600 Abonnees
1329775 Videoweergaven
249 Likes/video
58 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Jorien Tilstra ongeveer 27600 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 783e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 58 video's geüpload die in totaal ongeveer 1329775 keer zijn bekeken . Jorien Tilstra uploadt meestal om de 48 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
783. 10/02 27600
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1045. 10/02 1329775
Instagramprofielstatistieken van Jorien Tilstra

29525 Volgers
186 Posts
3564 Vind-ik-leuks/post
29 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Jorien Tilstra (@jorientilstra) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Jorien Tilstra heeft huidig 186 posts en ongeveer 29525 Instagramvolgers en hij is de nummer 557 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 29 opmerkingen en 3564 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 308. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
557. 10/02 29525
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
308. 10/02 3564


Afbeeldingsbron: Instagram van Jorien Tilstra (@jorientilstra)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Jorien Tilstra bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings