Jessy Knijn

Jessy Knijn

Jessy Knijn is een Nederlandse Youtuber en een digitaal influencer.

Youtubekanaalbeschrijving

► Yo gasten! Mijn naam is Jessy Knijn en ik ben 18 jaar jong! Op dit kanaal reageer ik op video's, doe ik challenges, vlogs en nog veel meer! Vind jij mijn kanaal nou leuk? Abonneer je dan nu GRATIS op dit kanaal en volg mij meteen even op mijn social media die in mijn banner en beschrijving van mijn video's te vinden zijn! ✘ Contact: Jessyknijn@hotmail.com

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

jessyknn

Statistieken van missing's Youtubekanaal

115000 Abonnees
19607304 Videoweergaven
197 Likes/video
309 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Jessy Knijn ongeveer 115000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 431e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 309 video's geüpload die in totaal ongeveer 19607304 keer zijn bekeken . Jessy Knijn uploadt meestal om de 4 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
431. 10/02 115000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
503. 10/02 19607304


Afbeeldingsbron: Instagram van Jessy Knijn (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Jessy Knijn bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings