It's me Patty

It's me Patty

It's me Patty is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi, leuk dat je langskomt op mijn kanaal. Hier vind je vlogs, tags, shoplogs en andere lifestyle video's en kan je zien hoe het leven van een veertiger is in YouTubeland. Mijn naam is Patty, 47 jaar en woonachtig in de buurt van Den Haag. Ik ben zo enthousiast geworden door het kijken van andere YouTubers, dat ik gewoon de stoute schoenen heb aangetrokken en ben begonnen aan deze nieuwe uitdaging. Ben je nieuwsgierig naar het leven van een veertiger, druk dan snel op die abonneer knop, want dan hoef je nooit meer iets te missen. Laat een comment achter als je tips hebt of leuke ideeën voor mijn kanaal. Kritiek kan natuurlijk ook, zolang het maar opbouwend is :p Ik doe dagelijks vloggen en daarnaast zal ik af en toe een extra video uploaden. Natuurlijk kun je mij ook volgen op Twitter, Instagram en Facebook. De links hiervan staan in mijn YouTube banner!! Voor zakelijke vragen kan er een email gestuurd worden naar ItismePatty@gmail.com

Instagram Bio

#vlogger #lifestyle #beauty #YouTuber #creator Email : ItismePatty@gmail.com

Instagram:

itismepatty

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

523 Abonnees
118889 Videoweergaven
15 Likes/video
496 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft It's me Patty ongeveer 523 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1453e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 496 video's geüpload die in totaal ongeveer 118889 keer zijn bekeken . It's me Patty uploadt meestal om de 4 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1453. 10/02 523
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1369. 10/02 118889
Instagramprofielstatistieken van It's me Patty

237 Volgers
315 Posts
43 Vind-ik-leuks/post
8 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

It's me Patty (@itismepatty) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. It's me Patty heeft huidig 315 posts en ongeveer 237 Instagramvolgers en hij is de nummer 1066 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 8 opmerkingen en 43 vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer 965. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
1066. 10/02 237
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
965. 10/02 43


Afbeeldingsbron: Instagram van It's me Patty (@itismepatty)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij It's me Patty bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings