Gebruiksvoorwaarden

Lees deze gebruiksvoorwaarden voor Influencer Wiki Nederland (influencerwiki.nl). De gebruiksvoorwaarden voor deze website zijn als volgt: door deze website te downloaden, te installeren, te bezoeken en/of te gebruiken gaat u akkoord met de volgende voorwaarden en bepalingen. Als u niet akkoord kunt gaan met deze voorwaarden en ons privacybeleid, kunt u geen gebruik maken van deze dienst. We kunnen onze gebruiksvoorwaarden ook op elk moment zonder waarschuwing wijzigen, we zullen u er vriendelijk aan herinneren dat we de voorwaarden hebben gewijzigd via kennisgeving of e-mail, maar de beste manier is om onze gebruiksvoorwaarden regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat u nog steeds instemt met deze voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met de bijgewerkte voorwaarden, moet u uw account bij ons verwijderen en stoppen met het gebruik van onze service. Uw voortdurende gebruik van onze Diensten erkent uw acceptatie van onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy.

Elk individu mag slechts één account aanmaken. Als u tussen de 13 en 18 jaar oud bent, moet u uw ouders of voogden toestemming vragen om uw account te activeren of te gebruiken. Door gebruik te maken van onze service bevestig u ook dat u geen ander account hebt dat is geschorst of verwijderd. Wij kunnen onze diensten weigeren aan elke persoon of entiteit die wij kiezen. Alle personen en accounts moeten zich houden aan onze gebruiksvoorwaarden.

Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met het verzamelen van informatie over u. Over de verzamelde informatie kunt u lezen in ons Privacybeleid.

Door de gebruiker gegenereerde inhoud

De toepassing en service stelt gebruikers in staat om gegevens, informatie, foto's, tekst, code, berichten, enz. uit te wisselen, die eigendom zijn van of gemaakt zijn door onze gebruikers, die het auteursrecht van de eigenaar behouden, maar door gebruik te maken van onze service, kunnen we het materiaal wijzigen, verwijderen of gebruiken in overeenstemming met ons privacybeleid en de regels die in deze voorwaarden van de overeenkomst zijn vastgelegd. Door gegevens in de toepassing toe te voegen, geeft u ons een royaltyvrije gebruikersovereenkomst om de door u gegenereerde inhoud te gebruiken, te wijzigen, te bekijken of te scannen. Onze Diensten bevatten functies met betrekking tot het gebruik van de website die u in staat stellen om inhoud op te slaan, zoals (maar niet beperkt tot) foto's, video, tekst of andere materialen die bekend staan als "Gebruikersinhoud". Het is wel verstaan dat uw gebruikersinhoud kan worden bekeken door andere gebruikers die de website gebruiken. U alleen bent verantwoordelijk voor uw Gebruikersinhoud en Influencer Wiki Nederland (influencerwiki.nl) is niet verantwoordelijk voor de gegevens die u maakt, presenteert of genereert. Wij behouden ons het recht voor om alle gebruikersinhoud naar eigen goeddunken te wijzigen, te beoordelen en te scannen. Met de royaltyvrije gebruikersovereenkomst kunnen we dergelijke Gebruikersinhoud gebruiken, reproduceren, wijzigen, aanpassen, aanpassen, publiceren, afgeleide werken maken, distribueren, uitvoeren en weergeven in verband met de Diensten.

De Influencer Wiki Nederland (influencerwiki.nl) website is niet verantwoordelijk voor de echtheid van de door de gebruikers verstrekte informatie. Gebruikers zijn niet beperkt in de informatie die zij uploaden zolang deze betrekking heeft op influencer marketing en ontdekking. Wij controleren de informatie in de meeste gevallen niet. Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van het gebruik van deze website. Wij behouden ons het recht voor om inhoud of gebruikers te verwijderen als deze in strijd is met onze voorwaarden of bewerkingsgidsen. Verder behouden wij ons het recht voor om de door de gebruiker geüploade informatie te bewerken, aan te passen of te wijzigen indien nodig. Met uw inschrijving en het uploaden van informatie gaat u ermee akkoord dat Influencer Wiki Nederland (influencerwiki.nl) elk van deze gegevens voor marketing- en andere doeleinden kan gebruiken. Influencer vacatures kunnen niet worden verwijderd. Ze zullen na onbepaalde tijd worden geïnactiveerd, maar ze zullen beschikbaar zijn als inactieve advertenties.

U mag de inhoud van www.influencerwiki.nl niet kopiëren, reproduceren, heruitgeven, samenstellen, downloaden, overdragen, aanpassen, tentoonstellen, reverse engineeren, verkopen, of deelnemen aan enige verkoop van, huur, lease, lening, toewijzing, distributie, licentie, sublicentie, of exploiteren op welke manier dan ook, deels of volledig, tenzij u daarvoor toestemming wordt verleend.

U hebt niet de toestemming om onze site te scrapen of enige vergelijkbare data mining robots of data extractors te gebruiken.

U kunt Influencer Wiki Nederland niet voor een illegaal doeleinde gebruiken.

U gaat ermee akkoord om de website of ons systeem aan te passen of enig deel van www.influencerwiki.nl te reverse engineeren.