Helden van de stad (Nederlands)

Helden van de stad (Nederlands)

Helden van de stad (Nederlands) is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

Dit is en collectie van Helden van de Stad films voor jongere kinderen. Helden van de Stad is een televisietekenfilm over reddingsvoertuigen in een klein dorpje waar iedereen een held kan zijn! Volg de fantastisch spannende avonturen samen met de vriendjes in het dorp. Ontmoet Paulie de Politie-auto en Fiona de Brandweerwagen terwijl zij de dorpsbewoners helpen bij het opsporen van dieven en bij het oplossen van de vele mysteries die voorkomen in het anders zo rustige dorpje. Je zal ook Calamity de Kraai leren kennen, de vogel met de meeste pech. Helden van de Stad benadrukt genegenheid en hechte vriendschap en wat er bereikt kan worden door elkaar te helpen. De tekenfilm is voornamelijk gericht op kinderen met de leeftijd tussen 2-6 jaar. App Store: https://itunes.apple.com/app/id602592310 Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rutaett.HeroesMovie http://www.hotc.nu/

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

122000 Abonnees
92238644 Videoweergaven
104 Likes/video
156 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Helden van de stad (Nederlands) ongeveer 122000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 406e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 156 video's geĆ¼pload die in totaal ongeveer 92238644 keer zijn bekeken . Helden van de stad (Nederlands) uploadt meestal om de 12 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
406. 10/02 122000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
213. 10/02 92238644


Afbeeldingsbron: Instagram van Helden van de stad (Nederlands) (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Helden van de stad (Nederlands) bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings