Hanni Hanna

Hanni Hanna

Hanni Hanna is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Welkom op mijn kanaal, Ik ben Hanni Hanna (Aramees/Suryoyo), de haarstylist van al jouw favoriete artiesten, sporters, YouTubers, comedians, acteurs en meer wereldsterren! Dagelijks ontvang ik de meest populaire mensen in mijn kappersstoel en maak ik verschillende leuke video’s. Abonneer op mijn kanaal zodat je een kijkje kunt nemen in mijn leven en kunt genieten van alle leuke momenten die ik vastleg in mijn video's. Met Hanni Hanna is het altijd een en al feest dus gewoon abonneren dan mis je zeker niets! Elke Dinsdag en Donderdag komt er een vlog online om 16.30! Daarnaast kan er af en toe een extra video verschijnen om 16.30 abonneer op mijn kanaal om niks te missen! ⇨ Abonneren hier: http://bit.ly/AbonneerHanniHanna Voor alle nieuwtjes volg me op: ↪ Instagram: http://bit.ly/hannihanna ↪ Twitter: http://bit.ly/twitterhannihanna ↪ Facebook: http://bit.ly/fbiamhannihanna ↪ Snapchat: iamhannihanna

Instagram Bio

Celebrity Hairstylist & Artist 📍Amsterdam @hanniandfriends 👇🏻Hanni & Friends tickets nu te koop👇🏻

Instagram:

hannihanna

Nome Snapchat:

TUTI

Statistieken van missing's Youtubekanaal

136000 Abonnees
13396571 Videoweergaven
1012 Likes/video
111 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Hanni Hanna ongeveer 136000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 377e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 111 video's geüpload die in totaal ongeveer 13396571 keer zijn bekeken . Hanni Hanna uploadt meestal om de 12 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
377. 10/02 136000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
589. 10/02 13396571
Instagramprofielstatistieken van Hanni Hanna

133427 Volgers
304 Posts
1376 Vind-ik-leuks/post
8 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Hanni Hanna (@hannihanna) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Hanni Hanna heeft huidig 304 posts en ongeveer 133427 Instagramvolgers en hij is de nummer 241 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 8 opmerkingen en 1376 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 490. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
241. 10/02 133427
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
490. 10/02 1376


Afbeeldingsbron: Instagram van Hanni Hanna (@hannihanna)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Hanni Hanna bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings