Frank Buis/RoyalPress Amsterdam

Frank Buis/RoyalPress Amsterdam

Frank Buis/RoyalPress Amsterdam is een Nederlandse Youtuber.

Youtubekanaalbeschrijving

RESPECT COPYRIGHTS © Op alle videobeelden berust © copyright; ze mogen dan ook nergens anders gepubliceerd worden zonder toestemming van Frank Buis/Royal Press Amsterdam en mijn zakelijke partner Leo Buis.(Email leobuistechniek@gmail.com) (Mocht ik komen te overlijden dan neemt mijn broer Leo Buis dit kanaal zakelijk over dat geld ook voor de copyright's ©. op de door mij gemaakte beelden.) Frank Buis 26 augustus 2017. Dit geldt ook voor het embedden van de videobeelden op een andere website. Misbruik is strafbaar. Heterdaad-beelden van o.a zakkenrollers en Wereldsterren in Amsterdam. Koninklijkhuis, en wat er maar voor leuks gebeurd in Amsterdam. Reacties met grof gescheld e.d. worden verwijderd en geblokkeerd. Dus hou het alsjeblieft netjes. Frank Buis en Leo Buis.

Instagram:

Geen openbare Insta

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

38500 Abonnees
44226599 Videoweergaven
19 Likes/video
1820 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Frank Buis/RoyalPress Amsterdam ongeveer 38500 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 703e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 1820 video's geüpload die in totaal ongeveer 44226599 keer zijn bekeken . Frank Buis/RoyalPress Amsterdam uploadt meestal om de 2 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
703. 10/02 38500
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
343. 10/02 44226599


Afbeeldingsbron: Instagram van Frank Buis/RoyalPress Amsterdam (@data)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Frank Buis/RoyalPress Amsterdam bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings