FC Roelie

FC Roelie

FC Roelie is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

"YOO WADDUP GASTEN!!!!" Ik ben Raoul en ik speel alweer 13 jaar lang FIFA. Inmiddels ben ik redelijk goed geworden in dit voetbal spelletje en wil mijn kennis gebruiken om jullie beter te maken!! Op dit kanaal probeer ik jullie dan ook meerdere malen per week de beste FIFA content te brengen!! Ik speel FIFA 16 Ultimate Team op mijn Xbox One en PS4 en neem dit op met mijn Elgato Game Capture. Met mijn series 'POKEFIFA' en 'Road To Argentinië' wil ik jullie niet alleen vermaken maar ook helpen beter te worden in FIFA. Naast PokéFIFA en Road To Argentinië zullen er ook genoeg pack openings, Squad Builders en video's met de grootste Nederlandse FIFA YouTubers te vinden zijn (hun kanalen staan rechts op je beeldscherm) Abonneer op mijn kanaal voor FIFA video's en volg me op Twitter of Instagram om op de hoogte te blijven van alles dat met mijn kanaal te maken heeft! Veel plezier met het kijken van mijn video's :) #Roeligans

Instagram Bio

⚫️🔵 Pazza Inter Amala 🛋 @bankzitters_insta Stop met vieze DMs naar @lieke_schreurs te sturen

Instagram:

raouljoshua

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

308000 Abonnees
100200850 Videoweergaven
7648 Likes/video
903 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft FC Roelie ongeveer 308000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 194e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 903 video's geüpload die in totaal ongeveer 100200850 keer zijn bekeken . FC Roelie uploadt meestal om de 2 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
194. 10/02 308000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
199. 10/02 100200850
Instagramprofielstatistieken van FC Roelie

148020 Volgers
357 Posts
18969 Vind-ik-leuks/post
136 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

FC Roelie (@raouljoshua) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. FC Roelie heeft huidig 357 posts en ongeveer 148020 Instagramvolgers en hij is de nummer 224 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 136 opmerkingen en 18969 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 96. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
224. 10/02 148020
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
96. 10/02 18969


Afbeeldingsbron: Instagram van FC Roelie (@raouljoshua)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij FC Roelie bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings