Emma Keuven

Emma Keuven

Emma Keuven is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi, Ik ben Emma Keuven ♥ Leuk dat je op mijn kanaal kijkt. Al mijn kijkers en abonnees vind ik "Emmazing" en daarom noem ik ze dan ook : Emmazies ♥ Iedere zondag om 07.00 uur een nieuwe video op mijn kanaal, in de zomerperiode extra vlog-video op woensdag Je kunt het beste mijn kanaal omschrijven met : RANDOM, want zo heb ik de ene week een echte "meisjes" video en de andere week weer een sketch-video , gewoon dingen die mij bezig houden.Naast YouTube filmpjes maken hou ik van echte "meisjes" dingen: Make-up, kleding enz enz Mijn hobby's zijn : Zeilen & toneelspelen Je kunt mij volgen op: Facebook, Instagram, Musical.ly, Snapchat, Blogger en Google+ Abonneer op mijn kanaal druk op het alarmbelletje om nooit meer een video van mij te missen. Tot gauw,..veel kusjes van Emma ♥♥♥ Voor sponsoring of zakelijke overeenkomsten mail naar: emmakeuvenonline@gmail.com

Instagram Bio

❤ Quote Ik Ben Ik 🌐 emmazingbyemma.nl 🎥 YouTube 139.000+ 🎶 TikTok 455.000 + emmakeuven 👻 Snap emmakeuven 👍 Facebook emmakeuven1 Link laatste vid

Instagram:

emmakeuven

Nome Snapchat:

emmakeuven

Statistieken van missing's Youtubekanaal

139000 Abonnees
23627893 Videoweergaven
850 Likes/video
415 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Emma Keuven ongeveer 139000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 371e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 415 video's geüpload die in totaal ongeveer 23627893 keer zijn bekeken . Emma Keuven uploadt meestal om de 5 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
371. 10/02 139000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
457. 10/02 23627893
Instagramprofielstatistieken van Emma Keuven

190846 Volgers
1280 Posts
19326 Vind-ik-leuks/post
234 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Emma Keuven (@emmakeuven) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Emma Keuven heeft huidig 1280 posts en ongeveer 190846 Instagramvolgers en hij is de nummer 184 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 234 opmerkingen en 19326 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 95. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
184. 10/02 190846
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
95. 10/02 19326


Afbeeldingsbron: Instagram van Emma Keuven (@emmakeuven)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Emma Keuven bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings