Elio Heres

Elio Heres

Elio Heres is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Welkom op mijn kanaal! Ik ben zo blij om vanaf nu elke week jou mee te nemen met mijn avonturen in de mode, uitgaan en reizen. Wil je niks missen? Abonneer je dan nu op mijn kanaal! HAAIII, ik ben Elio Heres, blogger over mode, uitgaan en reizen. Ook heb ik mijn eigen bedrijf in het nachtleven. Ik heb al op jonge leeftijd op de harde manier geleerd dat echt geluk alleen kan voortkomen uit volledig jezelf zijn. Ik vind het dan ook super leuk om in alles wat ik doe jou te inspireren om ook meer jezelf te zijn. Iedere maandag en vrijdag komt er een nieuwe video online over mode, nachtleven, reizen of hoe meer jezelf kan zijn. Daarbij ook nog make-up tutorials, tag video’s en nog veel meer! Ook geef ik je een kijkje in hoe mijn week er uit ziet in wekelijkse vlogs. Abonneer je! Dat zou ik echt te gek vinden. Koeskoes! #elioheres

Instagram Bio

🎞YOUTUBE Elio Heres 💌info@elioheres.com 📸 Ambassador @bijonsvintage

Instagram:

elioheres

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

2240 Abonnees
248886 Videoweergaven
32 Likes/video
219 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Elio Heres ongeveer 2240 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1312e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 219 video's geüpload die in totaal ongeveer 248886 keer zijn bekeken . Elio Heres uploadt meestal om de 22 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1312. 10/02 2240
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1277. 10/02 248886
Instagramprofielstatistieken van Elio Heres

25397 Volgers
863 Posts
164 Vind-ik-leuks/post
11 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Elio Heres (@elioheres) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Elio Heres heeft huidig 863 posts en ongeveer 25397 Instagramvolgers en hij is de nummer 595 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 11 opmerkingen en 164 vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer 839. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
595. 10/02 25397
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
839. 10/02 164


Afbeeldingsbron: Instagram van Elio Heres (@elioheres)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Elio Heres bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings