Diesna Loomans

Diesna Loomans

Diesna Loomans is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi! Ik ben Diesna Loomans. De meeste noemen mij Dies. Ik ben 32, mama & schrijfster van het 8 weken plan: Ohmyfitness. Ik hou van Bart en Jool, sporten, gezond eten (maar ook soms slecht), reizen, fashion, beauty & mijn gezins leven. En die word nog groter, want wij zijn ZWANGER! :) JOEPIE! Naast dit alles ben ik freelance stewardess en heb een Agency waarvoor ik vroeger zelf danste en nu zo af en toe nog dansboekingen verzorg en after movie's van feestjes. :) En nee ik heb geen adhd, (wel dyslectie) ik kan alleen geen keuze maken tussen te veel leuke dingen in het leven. Daarom kies ik voor vloggen. Dan kan ik alles blijven doen en jullie meenemen in al deze avonturen. :( Ik hoop dat je ook abonneert. Dikke kus als je dat doet! Liefs! ♡ blog: http://diesnaloomans.nl ♡ mail: info@diesnaloomans.nl

Instagram Bio

Instagram:

diesnaloomans

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

45400 Abonnees
12086369 Videoweergaven
226 Likes/video
731 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Diesna Loomans ongeveer 45400 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 659e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 731 video's geüpload die in totaal ongeveer 12086369 keer zijn bekeken . Diesna Loomans uploadt meestal om de 2 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
659. 10/02 45400
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
607. 10/02 12086369
Instagramprofielstatistieken van Diesna Loomans

23280 Volgers
1283 Posts
1247 Vind-ik-leuks/post
16 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Diesna Loomans (@diesnaloomans) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Diesna Loomans heeft huidig 1283 posts en ongeveer 23280 Instagramvolgers en hij is de nummer 616 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 16 opmerkingen en 1247 vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer 507. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
616. 10/02 23280
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
507. 10/02 1247


Afbeeldingsbron: Instagram van Diesna Loomans (@diesnaloomans)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Diesna Loomans bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings