DeHaarSchool Miranda Mulder

DeHaarSchool Miranda Mulder

DeHaarSchool Miranda Mulder is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Hippe kapsels en vlechten draaien met De Haar School OBDAM-De workshops en trainingen lopen storm. En dat is niet zo gek. Het vlechten van haren is helemaal van nu. Zowel moeders, kappers, haarstylisten als jonge meiden willen graag meer technieken onder de knie krijgen. En dat legt Miranda Mulder van De Haar School piekfijn uit. Miranda:”Mijn enthousiasme in het vak is al van heel lang geleden. Het geeft mij steeds weer uitdaging om hier meer mee te willen doen.” Toen ik zag hoe hip de vlechten momenteel zijn in het haarbeeld, maar ook door hoeveel mensen ik wel niet gevraagd wordt om het uit te leggen, werd het idee voor De Haar School geboren. Om meer vlechten en variaties te leren is het YouTube kanaal erbij gekomen. Om de week op zaterdag om 16.00 uur een nieuwe video.

Instagram Bio

32 jaar kapster. 17 jaar ervaring met lesgeven aan kappers, waarvan 6 jaar met mijn eigen bedrijf waarbij ik trainingen geef. www.dehaarschool.nl

Instagram:

dehaarschool

Nome Snapchat:

TUTI

Statistieken van missing's Youtubekanaal

8030 Abonnees
1978008 Videoweergaven
4 Likes/video
280 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft DeHaarSchool Miranda Mulder ongeveer 8030 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1090e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 280 video's geüpload die in totaal ongeveer 1978008 keer zijn bekeken . DeHaarSchool Miranda Mulder uploadt meestal om de 8 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1090. 10/02 8030
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
961. 10/02 1978008
Instagramprofielstatistieken van DeHaarSchool Miranda Mulder

1359 Volgers
603 Posts
44 Vind-ik-leuks/post
2 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

DeHaarSchool Miranda Mulder (@dehaarschool) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. DeHaarSchool Miranda Mulder heeft huidig 603 posts en ongeveer 1359 Instagramvolgers en hij is de nummer 964 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 2 opmerkingen en 44 vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer 963. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
964. 10/02 1359
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
963. 10/02 44


Afbeeldingsbron: Instagram van DeHaarSchool Miranda Mulder (@dehaarschool)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij DeHaarSchool Miranda Mulder bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings