De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan

Youtube:
De Nieuwe Maan
Instagram:
Heeft geen Instagram
Snapchat Namn:
Geen openbare Snapchat

Youtubekanaalbeschrijving

De Nieuwe Maan is een wekelijkse actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen rondom de moslimgemeenschap, gepresenteerd door Nadia Moussaid. De Nieuwe Maan biedt een platform voor de opinies en visies vanuit de moslimgemeenschap op de Nederlandse samenleving en alles wat daarin speelt. Naast de brandende actualiteit is er aandacht voor cultuur, lifestyle, mode én humor. Emil Andel belicht elke week iets dat in het nieuws is geweest op een geheel eigen wijze in Poldernomaden. De Nieuwe Maan komt elke vrijdag vanuit studio Vondel CS in het voormalige Filmmuseum in het Vondelpark in Amsterdam.

Introductie

De Nieuwe Maan is een Nederlandse Youtuber.


Statistieken van 's Youtubekanaal


5001

Abonnees

2198714

Videoweergaven

8424

Gem. Weergaven/Video

261

Alle Video's

Voorgestelde Video:


Youtubetoplijst samenvatting

De Nieuwe Maan heeft huidig ongeveer 5001 Youtube Abonnees en staat op plaats 1155. op de Nederlandse Youtuber stand gebaseerd op het totaal aantal kanaalabonnees en behoort daarmee tot de TOP 76%. Het kanaal bevat 261 video's en heeft 2198714 weergaven.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1155. 10/22 5001
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
920. 10/22 2198714

Als u De Nieuwe Maan bent en u de informatie van deze pagina graag wilt bijwerken, kunt u ons een mail sturen met uw leeftijd, locatie of fysieke eigenschappen zoals lengte, gewicht etc...