De Hulptroepen

De Hulptroepen

De Hulptroepen is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Ik help mensen met hun problemen! Heb jij een probleem? Laat het me weten! Mijn naam is Thomas Smagge en ik heb 7 jaar lang YouTube video's gemaakt op het kanaal Theaumes. Daar ben ik jarenlang gesteund door mijn kijkers, die op me zijn geabonneerd en mijn video's hebben gedeeld. Nu is het tijd om iets terug te doen voor de mensen. Ik ben hier om jullie te helpen! Wil jij dat ik jou help met jouw probleem? Of het nou gaat om het maken van je huiswerk of het opruimen van de tuin. Ik sta klaar voor jou! Mail jouw leeftijd, je woonplaats en waar ik jou mee kan helpen naar: mailhulptroepen@gmail.com en wie weet HELP ik JOU!

Instagram Bio

Groetjes thuis!

Instagram:

InstaTheaumes

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

12200 Abonnees
161404 Videoweergaven
1042 Likes/video
9 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft De Hulptroepen ongeveer 12200 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 983e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 9 video's geüpload die in totaal ongeveer 161404 keer zijn bekeken . De Hulptroepen uploadt meestal om de 147 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
983. 10/02 12200
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1340. 10/02 161404
Instagramprofielstatistieken van De Hulptroepen

46497 Volgers
175 Posts
6020 Vind-ik-leuks/post
158 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

De Hulptroepen (@InstaTheaumes) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. De Hulptroepen heeft huidig 175 posts en ongeveer 46497 Instagramvolgers en hij is de nummer 448 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 158 opmerkingen en 6020 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 221. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
448. 10/02 46497
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
221. 10/02 6020


Afbeeldingsbron: Instagram van De Hulptroepen (@InstaTheaumes)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij De Hulptroepen bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings