De Huismuts

De Huismuts

De Huismuts is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hey you! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn kanaal. Mijn naam is Rachel Siwaletti, ik ben 27 jaar en samen met mijn grote liefde Willem, baby Pip en hond Dibbes woon ik in Amsterdam. Elke dinsdag om 06.00u upload ik een nieuwe video. De ene week neem ik je in mijn weekvlog mee in mijn leven als nieuwbakken mama, interieur addict en bride to be. En de andere week deel ik met jou in een kletsvideo mijn ervaring als first time mom! In de tussentijd houd ik je op de hoogte van mijn avonturen, ervaringen, onzekerheden en geluksmomenten op mijn MAMA lifestyle blog De Huismuts. Liefs, Rachel Website: www.dehuismuts.com

Instagram Bio

☽ Content creator ✶ Interior, parenting & travel ♡ Pretty pictures, real stories ❉ Married @daddyhox 2 years ago ∙ Zakelijk: gerard.beerling@ctm.nl

Instagram:

dehuismuts

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

53600 Abonnees
9335417 Videoweergaven
1128 Likes/video
244 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft De Huismuts ongeveer 53600 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 608e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 244 video's geüpload die in totaal ongeveer 9335417 keer zijn bekeken . De Huismuts uploadt meestal om de 8 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
608. 10/02 53600
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
662. 10/02 9335417
Instagramprofielstatistieken van De Huismuts

97318 Volgers
1059 Posts
6673 Vind-ik-leuks/post
358 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

De Huismuts (@dehuismuts) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. De Huismuts heeft huidig 1059 posts en ongeveer 97318 Instagramvolgers en hij is de nummer 297 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 358 opmerkingen en 6673 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 207. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
297. 10/02 97318
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
207. 10/02 6673


Afbeeldingsbron: Instagram van De Huismuts (@dehuismuts)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij De Huismuts bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings