Danny Roumimper

Danny Roumimper

Danny Roumimper is een Nederlandse vlogger en een digitale beïnvloeders met een actief Instagram account.

Youtubekanaalbeschrijving

Hey Hay Hoi, mijn naam is Danny Roumimper (spreek je uit op zijn frans, nee grapje) ik ben het vriendje van mijn grote liefde Anna Nooshin en ik ben 365 dagen per jaar vlogger. Ik maak elke dag een kort filmpje over mijn avonturen en ik geef jullie een kiekje in mijn leven. X Dan

Instagram Bio

Youtube - danny roumimper Twan@newkith.com

Instagram:

dannyroumimper

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

6990 Abonnees
1368825 Videoweergaven
134 Likes/video
290 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Danny Roumimper ongeveer 6990 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 1120e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 290 video's geüpload die in totaal ongeveer 1368825 keer zijn bekeken . Danny Roumimper uploadt meestal om de 10 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
1120. 10/02 6990
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
1033. 10/02 1368825
Instagramprofielstatistieken van Danny Roumimper

19527 Volgers
458 Posts
1167 Vind-ik-leuks/post
18 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Danny Roumimper (@dannyroumimper) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Danny Roumimper heeft huidig 458 posts en ongeveer 19527 Instagramvolgers en hij is de nummer 652 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 18 opmerkingen en 1167 vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer 522. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
652. 10/02 19527
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
522. 10/02 1167


Afbeeldingsbron: Instagram van Danny Roumimper (@dannyroumimper)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Danny Roumimper bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings