Daily Twinlife

Daily Twinlife

Daily Twinlife is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Hoi allemaal en leuk dat je op ons kanaal komt kijken! Wij zijn Amani en Cahyona, een twee-eiige tweeling van Nederlands, Indonesisch en Chinese afkomst en we zijn, zoals onze hoofddoek misschien al verraad, moslim. Wij komen uit een familie met vele culturen en religies en dat gaat prima samen. Zo ook bij ons kanaal. Iedereen is welkom ongeacht je afkomst of religie! Op ons kanaal vind je random entertainment. We plaatsen regelmatig een diy of leuke challenge, zoals bijvoorbeeld de Cocktail Challenge met Rutger Vink van het kanaal Furtjuh. Elke zondag komt er een nieuwe video online. Dus waar wacht je nog op? Abonneer je op ons kanaal en word onze twintastische vriend! Abonneer ook op ons Engelstalige kanaal Daily Twinlife English Channel: https://www.youtube.com/channel/UCrVPLR Als je onze filmpjes leuk vindt, vergeet dan niet een duimpje omhoog te doen! Volg ons ook op Instagram: https://instagram.com/dailytwinlife/ Groetjes en salaam, Amani en Cahyona

Instagram Bio

✰ youtube : daily twinlife ✰ tik tok: dailytwinlife_ ✰ we love the #dtlsquad ✰ business en collabs: contactdailytwinlife@gmail.com. ✰ ons kanaal:

Instagram:

dailytwinlife

Nome Snapchat:

dailytwinsnaps

Statistieken van missing's Youtubekanaal

110000 Abonnees
17712005 Videoweergaven
1851 Likes/video
228 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Daily Twinlife ongeveer 110000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 442e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft zij 228 video's geüpload die in totaal ongeveer 17712005 keer zijn bekeken . Daily Twinlife uploadt meestal om de 7 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
442. 10/02 110000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
535. 10/02 17712005
Instagramprofielstatistieken van Daily Twinlife

23034 Volgers
350 Posts
4257 Vind-ik-leuks/post
232 Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Daily Twinlife (@dailytwinlife) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Daily Twinlife heeft huidig 350 posts en ongeveer 23034 Instagramvolgers en hij is de nummer 620 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer 232 opmerkingen en 4257 vind-ik-leuks. Op dit moment staat zij op nummer 274. gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
620. 10/02 23034
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes
274. 10/02 4257


Afbeeldingsbron: Instagram van Daily Twinlife (@dailytwinlife)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Daily Twinlife bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings