Concentrate BOLD

Concentrate BOLD

Concentrate BOLD is een Nederlandse Youtuber en een digitale beïnvloeder die ook een Instagram account heeft.

Youtubekanaalbeschrijving

Concentrate BOLD is het kanaal met de vetste, meest ‘BOLD-e’ video’s. Hosts Niels Oosthoek, JayJay Boske, Rijk Hofman en Iris Enthoven doen extreme sporten, worden gedropt, maar voeren ook diepgaande gesprekken met bekend Nederland. Elke maandag zie je een video van BOEIEND waarin een BOLD-host 12 uur lang vastgeketend met handboeien aan een bekende Nederlander zit. Op woensdag zie je SAY WHAT waarin de BOLD-hosts elke week spraakmakende thema's bespreken met verschillende sub-culturen zoals: Vechters, DJ's, Gamers, YouTubers en nog veel meer. En op vrijdag zie je VRIENDENDIENST. Het format waarin de volgers en fans hun favoriete BN'ers kunnen helpen. BN’ers weten beter dan wie dan ook hoe ze steeds meer likes en volgers moeten genereren. Maar hoe sterk is dat sociale netwerk, waar ze zo hard aan bouwen? En hoe ver zijn hun volgers voor hun bereid te gaan? De video’s komen online om 17:30. Kan soms wat later zijn, want dan zijn we een bier aan het drinken. Dus niet huilen.

Instagram Bio

Wij zijn #BOLD Avontuurlijk⛰Rebels💥 Spraakmakend😂 Hosted by 👨🏻‍🦲 @jayjayboske 👱🏻‍♀️ @irisenthoven 👦🏼 @rijkhofman Laatste video👇🏻

Instagram:

concentrate_bold

Nome Snapchat:

Geen openbare Snapchat

Statistieken van missing's Youtubekanaal

279000 Abonnees
47133380 Videoweergaven
3070 Likes/video
306 Alle Video
Voorgestelde Video:
Gerelateerde YouTube-sterren:

Youtubetoplijst samenvatting:

Momenteel heeft Concentrate BOLD ongeveer 279000 abonnees op YouTube en is, op basis van het totale aantal kanaal-abonnees, gerangschikt als 228e op de Nederlandse youtuber-ranglijst. Tot nu toe heeft hij 306 video's geüpload die in totaal ongeveer 47133380 keer zijn bekeken . Concentrate BOLD uploadt meestal om de 4 dagen (gemiddeld) een video en krijgt per gemiddelde video ongeveer likes en reacties.

Kanaal

Abonnement standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube abonnees.

# Datum Abonnees
228. 10/02 279000
Videoweergaven standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totaal aantal Youtube videoweergaven.

# Datum Videoweergaven
335. 10/02 47133380
Instagramprofielstatistieken van Concentrate BOLD

21341 Volgers
769 Posts
Vind-ik-leuks/post
Gemiddeld Opmerkingen

Instagramtoplijst samenvatting

Concentrate BOLD (@concentrate_bold) is een Nederlandse missing , en een digitaal beïnvloeder met een actief Instagramaccount. Concentrate BOLD heeft huidig 769 posts en ongeveer 21341 Instagramvolgers en hij is de nummer 632 wat betreft Instagramvolgers. Een post krijgt ongeveer opmerkingen en vind-ik-leuks. Op dit moment staat hij op nummer . gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per foto.

Volgers standen - geschiedenis

Gebaseerd op het totale aantal Instagramvolgers.

# Datum Volgers
632. 10/02 21341
Vind-ik-leuks standen – geschiedenis

Gebaseerd op het gemiddelde aantal vind-ik-leuks per Instagrampost.

# Datum Likes


Afbeeldingsbron: Instagram van Concentrate BOLD (@concentrate_bold)

Deze "wiki" -pagina geeft alleen de statistieken van sociale media weer. Als jij Concentrate BOLD bent, kunt je de pagina na registratie bewerken.


Bezoek Instagram rankings
Bezoek YouTube Channel rankings
Bezoek YouTube Channel rankings